Toidus sisalduvatele vastuolulistele kemikaalidele pühendatud loengus tuleb juttu:
– e-ainete ja toidu töötlemisel tekkivate ühendite ning erinevate terviseprobleemide omavahelistest seostest
– mis on toksiline sünergism ja missugused riskid selle nähtusega kaasnevad
– millele toidupoes toodete silte uurides tähelepanu pöörata: vaatleme, kui selgelt on toodete sisu pakendil märgistatud
– erinevate pakenditega (plastpakendid, konservid, ühekordsed nõud, foolium, töödeldud paberpakendid jt.) kaasnevatest ohtudest
Räägime ka ohututest alternatiividest, mille abil me oma toidulauda riskantsetest kemikaalidest säästa saaksime.
Lektoriks on terviseterapeut ja toitumisnõustaja Liis Orav http://toitumistarkus.ee/meist/tervise-ja-toitumisnoustaja-liis-orav/
Registreerimine meilil gustavimaja@gmail.com või telefonil 553 58 71