Milliste ainetega tänapäeval töödeldud toite tembitakse, seda võime kõik kenasti pakenditelt lugeda. Seda muidugi juhul, kui silm seletab ja kõik E-ained kenasti nime- ja nägupidi peas on. Kui palju me aga teame sellest, millest need E-ained tegelikult toodetud on? Kui palju oleme kuulnud nende kõrval- ja koostoimetest? Kas tead vältida E-ained, mis Sinu astmahaigele lähedasele suure tõenäosusega probleeme tekitavad? Kas oled teadlik, milline sünteetiline molekul Sinu toidus võib üleannustamisel hulgiskleroosi sümptomeid mimikeerida? Kas oled juhtunud toidupakendilt lugema hoiatust, et kui kannatad soolehaiguse käes, siis peaksid seda E-ainet kindlasti vältima, kui Sa just tõvesümptomite tugevnemist ei soovi?
E-ainetele ja toidupakendites leiduvatele toksiinidele pühendatud loengus räägime sellest, mida toidupoes kindlasti vältida ja kuidas oma keha igapäevaste valikutega toetada.