Banaanipannkoogid

Koori küpsed banaanid ja suru kausis kahvliga hoolikalt katki. Sega juurde munad ja klopi tainas ühtlaseks. Prae keskmisel või veidi madalamal kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks. Pannile tuleb lisada natuke õli ka, muidu hakkavad pannkoogid kinni ja pannkoogid võiksid olla üsna väikesed, siis püsivad kenasti koos. PS! Siin on kogused toodud neljaliikmelise pere jaoks, aga arvesta […]

Koori küpsed banaanid ja suru kausis kahvliga hoolikalt katki. Sega juurde munad ja klopi tainas ühtlaseks. Prae keskmisel või veidi madalamal kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks. Pannile tuleb lisada natuke õli ka, muidu hakkavad pannkoogid kinni ja pannkoogid võiksid olla üsna väikesed, siis püsivad kenasti koos. PS! Siin on kogused toodud neljaliikmelise pere jaoks, aga arvesta […]

Banaanijäätis

Koori küpsed banaanid, lõika väiksemateks tükkideks ja pane külmakindlasse karpi. Pane kaas peale ning tõsta karp sügavkülma vähemalt 4 tunniks. Kui asud jäätist valmistama, siis lase külmunud banaanitükkidelt esmalt 5 minutit pehmeneda. Seejärel aseta kannmikserisse või köögikombaini ning püreesta ühtlaseks jäätiselaadseks massiks. Serveeri kohe või hoia serveerimiseni jahedas.

Koori küpsed banaanid, lõika väiksemateks tükkideks ja pane külmakindlasse karpi. Pane kaas peale ning tõsta karp sügavkülma vähemalt 4 tunniks. Kui asud jäätist valmistama, siis lase külmunud banaanitükkidelt esmalt 5 minutit pehmeneda. Seejärel aseta kannmikserisse või köögikombaini ning püreesta ühtlaseks jäätiselaadseks massiks. Serveeri kohe või hoia serveerimiseni jahedas.