
Põletikuvastane toit on hämar mõiste, mille tõlgendamisel võib teadmatusest kergesti hätta jääda.
Nii näiteks on kõrge kolesterooliga soovitatav põletikuvastane toit erinev sellest, mida soovitatakse krooniliste põletikuliste soolehaiguste (Crohni tõbi, haavandiline koliit etc.) puhul.
Refluksi ja gastriidi puhul on soovitused teised kui osteoporoosi puhul.
Histamiini ainevahetuse probleemide puhused soovitused erinevad drastiliselt sellest, mida laiale massile suunatud terviseportaalid tervisliku toidu all silmas peavad.
Olenevalt konditsioonist võib nn. “normaalne söömine” luua pinnase vaevuste võimendumisele. Tavapärane “tervislik toit” ja individuaalselt sobiv põletikuvastane toit ei pruugi sugugi tähendada sarnast menüüd.
On rohkelt menüüerisusi, mis saavad märgiliseks ka erinevate eluetappide ja hormonaalsete faaside puhul.
Milline on põletikuvastane toit ja elustiil perimenopausi ja postmenopausi elufaasis, räägime ka 11.11 toimuvas loengus.
Loenguinfo leiab siit: https://www.facebook.com/events/843074184725670
Kui teema kõnetab, oled lahkelt oodatud!



